Takenpakket

Takenpakket


MAKER



Een maker bij Pizza Hut staat in voor de correcte bereiding van de gerechten. En streeft altijd naar de perfectie bij het maken van elk product. Daarnaast houdt een keukenmedewerker ook de werkplek proper door af te wassen en te kuisen.


Om het product lekker en warm tot bij de klant te krijgen wordt het klaargemaakt voor transport. Dat wil zeggen snijden, sauzen toevoegen, inpakken en klaarzetten voor vertrek.


Dit alles begint natuurlijk bij de klant. Het bedienen van klanten met de grootste vriendelijkheid zowel aan telefoon als aan de toonbank is hierbij van het allergrootste belang.


Vergeet niet hygiëne en properheid zijn standaard in de horeca!




DRIVER


Een driver bij Pizza Hut staat in voor  het leveren van vers bereide gerechten aan onze klanten. Dit kan gebeuren met een scooter of een elektrische fiets. Het respecteren van de verkeersregels is hierbij heel belangrijk. Uw veiligheid en die van onze klanten staat voorop.


Ook een driver kan instaan voor het voorbereiden van zijn vertrek. Dat wil zeggen snijden, sauzen toevoegen, inpakken en vertrekken maar.


Klantvriendelijkheid en kwaliteit wordt bij Pizza Hut als het allerbelangrijkste beschouwd. Alles begint bij een smile en een vriendelijk woord. Het bedienen van klanten in de winkel, aan de telefoon en aan de deur behoort daarmee standaard tot jouw takenpakket.


Alvorens we het restaurant kunnen sluiten zorgt ook een driver mee voor het onderhoud van het restaurant. Afwassen, kuisen en stockeren zodat alles proper staat voor een volgende werkdag.


Vergeet niet hygiëne en properheid zijn niet weg te denken in de horeca!



VERANTWOORDELIJKE



Een verantwoordelijke bij Pizza Hut is als de beste in het maken van onze gerechten en kent als geen ander onze leverzone. Het toepassen van de standaarden wordt door jou gecontroleerd en aangestuurd, indien nodig. Het personeel valt onder jouw directe verantwoordelijkheid en rapporteert meteen aan jou.


Als verantwoordelijke open je 's morgens het restaurant en zet je alles klaar voor de middag- en avondservice. Je waakt over de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van onze producten. Je streeft continu naar een perfecte beleving voor onze klant. Je staat met andere woorden in voor de dagelijkse leiding.


Aan het einde van de dag zorg je voor de administratieve afhandeling van de kassa en laat je een proper restaurant achter. Dit doe je natuurlijk met de hulp van de medewerkers.


Vergeet niet hygiëne en properheid zijn van kapitaal belang!


WAT BIEDEN WIJ




Nieuwe keukenmedewerkers en drivers krijgen steeds een opleiding van drie dagen om onze standaarden te leren kennen. Deze opleiding wordt bezoldigd.


Naast een sfeervolle werkplek bieden wij een zeer competitief loon. Daarnaast houden wij rekening met uw persoonlijke situatie zodat werken bij Pizza Hut aansluit bij uw persoonlijk leven.


Kom gerust in een van onze vestigingen eens een kijkje nemen en vraag zelf aan onze werknemers wat zij ervan vinden om te werken bij Pizza Hut.


Heb je interesse in een van deze functies? Neem snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of solliciteer meteen. 


Hopelijk tot binnenkort!